Bla Station

Bla Station
  • Aansprekende en prijswinnende designs
  • Zeer geliefd onder architecten
  • Uitsluitend geproduceerd met de beste materialen
Bla Station

Hoogwaardig en intelligent design uit Zweden

Bla Station kent zijn oorsprong in Zweden en is opgezet vanuit de visie van de oprichter Börge Lindau om meubels te produceren, die hij zelf ontwierp en zowel mooi als functioneel vond. Het eerste gedeelte van de bedrijfsnaam Blå komt van de initialen van de oprichter, aangevuld met de eerste letter van de Zweedse stad waar het allemaal begon, Åhus. Het tweede gedeelte Station is een ode aan de werk- en presentatieruimte van Bla Station en symboliseert niet alleen de basis van het merk, maar ook de beweging en dynamiek van de ontwerpen en de producten.

Onze Bla Station collectie

Bla Station Oppo

Het organische design van model Oppo van Blå Station geeft iedere ruimte een eigentijdse persoonlijkheid en nodigt direct uit tot ontspannen zitten.

Bekijk dit meubel

Bla Station Innovation C

De multifunctionele fraaie fauteuil Innovation C van het Zweedse Blå Station heeft een "out of the box" design en nodigt uit tot diverse zithoudingen.

Bekijk dit meubel

Bla Station Visp

De Visp van Blå Station is een kunstwerk, dat fungeert als kapstok en die u telkens weer een andere dimensie geeft bij ieder opgehangen kledingstuk.

Bekijk dit meubel

Bla Station Sting

Deze 100% recyclebare, koppelbare en stapelbare multifunctionele designstoel is overladen met prijzen en voldoet aan de strengste Noorse milieueisen.

Bekijk dit meubel

Bla Station Bimbo

Bimbo van het gerenommeerde Blå Station is een praktische stapelbare zitkruk met een hoogwaardig en prijswinnend design van ontwerper Peter Brandt.

Bekijk dit meubel

Bla Station Koja

Een oase van rust en privacy in uw dynamische kantoortuin creëert u met Koja van Blå Station, ideaal voor het Nieuwe Werken in kantoortuinen.

Bekijk dit meubel

Bla Station Dunder

De modulaire serie Dunder heeft een hoog designgehalte gebaseerd op de vorm en functie van kussens. Als fauteuil of als bank leverbaar.

Bekijk dit meubel

Bla Station Antoinette

Het elegante Antoinette zitmeubel van Blå Station zorgt op een stijlvolle manier voor privacy in uw wachtruimte of kantoortuin.

Bekijk dit meubel

Bla Station Polstergeist

Het Polstergeist zitmeubel geeft uw ontvangstruimte een geheel eigen uitstraling. Zakelijk maar toch speels. Strak design met organische vormen.

Bekijk dit meubel

Bla Station Peekaboo

Creëer eenvoudig akoestische privacy tijdens het zitten met de Peekaboo van Blå Station, die optioneel met een kantelbare overkapping verkrijgbaar is.

Bekijk dit meubel

Bla Station Chair 69

Deze prijswinnende Chair 69 designstoel van Blå Station is volledig schroef vervaardigd met een unieke creatieve visie op design en wetenschap.

Bekijk dit meubel

Bla Station Dundra S70

De Dundra van Blå Station is een comfortabele designstoel, die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. Voor bedrijfsrestaurant of vergaderruimte.

Bekijk dit meubel

Meer over dit merk

Design en functionaliteit

Bla Station blijft altijd op zoek naar nieuwe speelse en eigentijdse ontwerpen. Ontwerpen, die het oog beroeren, maar ook zeker ontwerpen, die nieuwe functionaliteiten verkennen van de meubels en de situaties waarin ze ingezet kunnen worden. Met de designmeubels van Bla Station kan u moeiteloos de juiste toon zetten voor iedere kantoorinrichting en geeft u iedere ruimte precies de functionaliteiten, die u daar graag zou willen zien.

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.