DynaWork

DynaWork
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Zeer compleet en gevarieerd assortiment
  • Eigentijdse aantrekkelijke vormgeving
  • Focus op ergonomie en functionaliteit
DynaWork

Ergonomisch en veelzijdig kwaliteitsmeubilair

DynaWork biedt met haar complete collectie kantoormeubilair een betaalbare oplossing voor mensen en organisaties die functioneel design, kwaliteit en ergonomie zoeken. Op indrukwekkende wijze heeft DynaWork de afgelopen jaren een breed portfolio opgebouwd aan serieuze oplossingen voor de inrichting van kantoor, onderwijsinstelling, zorgorganisatie etc. Het assortiment bevat o.a. verstelbare bureaus, robuuste kasten, fraai vormgegeven vergadertafels en -stoelen, functioneel kantinemeubilair en comfortabel loungemeubilair. Met behulp van de collectie van DynaWork creëert u moeiteloos een dynamische en inspirerende werkomgeving!

Onze DynaWork collectie

DynaWork Basic

De DynaWork Basic bureaus bieden veel waar voor uw geld met standaard hoogte instelbaar frame compleet met handige kabelgoot en diverse kleurstellinge

Bekijk dit meubel

DynaWork Project Duo H / W

Het Project Duo bureau bestaat uit twee afzonderlijk in hoogte verstelbare werkplekken, die - indien gewenst - slinger of elektrisch verstelbaar zijn.

Bekijk dit meubel

DynaWork Carré O

De Carré bureaulijn van DynaWork kenmerkt zich door een strakke rechthoekige vormgeving en is leverbaar met vele opties en handige accessoires.

Bekijk dit meubel

DynaWork Project T2

Het Project T2 met slinger verstelbare bureau van DynaWork biedt ergonomie, Het Nieuwe Werken en een facilitaire ondersteuning voor een scherpe prijs!

Bekijk dit meubel

DynaWork Project T1

Het Project T1 bureau van DynaWork is een populair modern vormgegeven hoogte instelbaar T-poot bureau met vele uitvoeringsvarianten en vele opties.

Bekijk dit meubel

DynaWork De Hut

De Hut speelt in op de groeiende behoefte aan akoestische Room-in-Room oplossingen. Geïnspireerde op het huisje uit het klassieke Monopoly spel.

Bekijk dit meubel

DynaWork DW Acoustics

DW Acoustics levert vrijstaande akoestische wanden in vele afmetingen en kleuren. Hoog kwaliteitsgehalte en een zeer interessant prijsniveau.

Bekijk dit meubel

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.