EFG

EFG

Hoogwaardig design kantoormeubilair uit Scandinavië

EFG is een Zweedse fabrikant van hoogwaardig kantoormeubilair met oog voor design in de Scandinavische traditie. Ooit begonnen als kleine stoelenfabrikant in 1885, opgericht door K.G. Andersson in het Zweedse Tranås. Langzaam maar zeker sloegen de producten aan en groeide het assortiment en het bedrijf gestaag. In 1972 fuseerde het toenmalige meubelbedrijf met twee andere grote spelers tot het nieuwe bedrijf NKR.

Meer over dit merk

Groot geworden door Europese expansie

De letters EFG staan voor European Furniture Group. Deze nieuwe benaming was het resultaat van de eerste stappen op de Europese markt. In 1992 werd de eerste stap gezet naar internationale uitbreiding door het Noorse Wingerei voor 50% aan te kopen. De focus is daarmee vrij sterk geplaatst op meubels voor de kantooromgeving. Meerdere overnames volgden daarna van het Finse ASKO, tot het Britse Matthews Office Furniture en het Noorse HOV+DOKKA.

EFG is één van de grootste spelers in Europees kantoormeubilair

EFG heeft zich sinds 1885 opgewerkt naar één van de grootste en toonaangevende kantoormeubel fabrikanten van Europa en in het bijzonder van de Scandinavische landen. Meubels van EFG onderscheiden zich door de betrouwbare kwaliteit en de hoge mate van afwerking. Geheel in de Scandinavische geest schenkt EFG daarbij tevens heel veel aandacht aan design en het zo milieuvriendelijk mogelijk produceren van kantoormeubilair. Dit maken de kantoormeubels van EFG ideaal voor op duurzaamheid gerichte architecten, die hun kantoorontwerpen de finishing touch willen geven met hoogwaardig en duurzaam designmeubilair.

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.