Holmris

Holmris

Hoogwaardig Deens design

Onze Holmris collectie

Holmris X-Table

X-Table: Dit ergonomische stijlicoon van Holmris is een stoere werkplek die zowel thuis als in een kantooromgeving prima tot zijn recht komt!

Bekijk dit meubel

Holmris Sprinter

Holmris Sprinter is een zeer uitgebreid kastenprogramma op Scandinavische leest geschoeid: het functionele opbergmeubilair oogt warm, hip of modern.

Bekijk dit meubel

Holmris Q20

Met de Q20 zit/sta tafel weet Holmris van een op het oog standaard zit/sta oplossing toch weer een kwalitatief hoogwaardig zit/sta bureau te maken.

Bekijk dit meubel

Holmris H4

Met de H4 zit/sta tafel levert het Deense Holmris een bijzondere 4-poots zit/sta oplossing. Alleen in de kleur zwart leverbaar.

Bekijk dit meubel

Holmris MILK

Met MILK brengt Holmris een fraai en tijdloos zit/sta bureau in drie maatvoeringen. Let ook eens op de verrassende accessoires en speelse opbergvakken

Bekijk dit meubel

Holmris Swing

Swing is organisch en inspirerend vormgegeven. Intelligent design door zeer efficiënte combinatie van meerdere functies in één meubelconfiguratie.

Bekijk dit meubel

Holmris Small Talk

Small Talk is een akoestische Room-in-Room oplossing. Ideaal als concentratie- of vergaderplek. Organische vormen en vele kleuren passen in elk interi

Bekijk dit meubel

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.