Kastel

Kastel
  • Hoogwaardig Italiaans design
  • Voor thuis en op kantoor
  • Moderne uitstraling
Kastel

Italiaanse designmeubels en loungestoelen

Kastel combineert de finesse en schoonheid van Italiaans design naadloos met de kwaliteit, die men van een grote Europese meubelfabrikant mag verwachten. Kastel is een zeer sterk merk om zowel thuis als op kantoor een statement te maken met uw inrichting en daarmee tevens het niveau aan comfort een significante stap voorwaarts te laten maken.

Onze Kastel collectie

Kastel Krokus

De Krokus loungestoel van het Italiaanse designmerk Kastel heeft een uitgesproken design en een comfortabele ontspannen zit.

Bekijk dit meubel

Kastel Kicca

Kicca is een multifunctionele stoel waarmee u - door de vele uitvoeringsmogelijkheden - iedere ruimte zowel stijlvol als functioneel kunt inrichten.

Bekijk dit meubel

Kastel Krizia

De Kastel Krizia is een vrolijke designstoel met een ronde vormgeving. Multifunctionele inzetbaarheid dankzij diverse leverbare onderstellen.

Bekijk dit meubel

Kastel Koppa

De Koppa van het Italiaanse Kastel is een modern vormgegeven fauteuil met een uitgesproken comfortabele en chique uitstraling.

Bekijk dit meubel

Kastel Kalea

De Kalea van het Italiaanse Kastel is één van de populairste en veelzijdigste multifunctionele designstoelen, die wij in ons assortiment voeren.

Bekijk dit meubel

Kastel Krizia Bench

De Kastel Krizia wachtbank is een naar eigen inzicht in te delen design zitbank met ronde kuipstoelen voor een moderne uitstraling van uw wachtruimte.

Bekijk dit meubel

Kastel Kalea Stool

Kastel Kicca stool is een veelzijdige fraai vormgegeven barkruk die naadloos in vrijwel elk interieur in te passen is. Italiaans functioneel design!

Bekijk dit meubel

Kastel Kicca bench

Kastel Kicca bench is een fraai vormgegeven en functionele wachtbank. Door de vele uitvoeringsmogelijkheden past deze wachtbank in elke ruimte.

Bekijk dit meubel

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.