Kastel Kicca

Kastel Kicca
  • Eigentijds organisch Italiaans design
  • Stapel- en koppelbare uitvoeringen beschikbaar
  • Zitschaal polypropyleen leverbaar in 8 kleuren
  • Optioneel met opdekstoffering
  • Met 8 verschillende frames uit te voeren

Unieke multifunctionele designstoel

De Kicca van Kastel is een uniek designobject voor de vergader- of wachtruimte van uw organisatie. Ook in een multifunctionele ruimte of bedrijfsrestaurant prima toepasbaar. Met de ronde organische vormgeving en tal van opties tovert u met gemak iedere ruimte om naar een aantrekkelijke plek om te werken of te ontspannen. Voor meer comfort en allure is de polypropyleen zitschaal is te stofferen. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, die u met de Kastel Kicca kunt bereiken!

Afbeeldingen, sfeerfoto's en details

Kastel Kicca afbeelding 1
Kastel Kicca afbeelding 2
Kastel Kicca afbeelding 3
Kastel Kicca afbeelding 4
Kastel Kicca afbeelding 5
Kastel Kicca afbeelding 6
Kastel Kicca afbeelding 7
Kastel Kicca afbeelding 8
Kastel Kicca afbeelding 9
Kastel Kicca afbeelding 10
Kastel Kicca afbeelding 11
Kastel Kicca afbeelding 12
Kastel Kicca afbeelding 13

Meer over de Kastel Kicca

De kunststof design kuipzitting is leverbaar in een achttal moderne kleurstellingen. Het onderstel van deze multifunctionele stoel is in een aantal speciale uitvoeringen verkrijgbaar. Naast het standaard vierpoots frame zijn o.a. een schotelvoet en diverse design kruisvoeten mogelijk. De kruisvoeten zijn van wielen of van glijders te voorzien. De zwenkwielen zorgen voor meer mobilitieit van de Kastel Kicca stoel. De Kicca is ook leverbaar als stapelbare sledestoel.

Tevens is de Kicca leverbaar als complete zitbank met een aantal zitjes en eventueel een plateau aan het uiteinde, dat als tafeltje kan dienen. Ideaal om uw wachtkamer stijlvol, maar vooral ook functioneel mee in te richten. Binnen onze collectie vindt u deze oplossing bij de wachtbanken.

Ook interessant om te bekijken

Bla Station Dundra S70

De Dundra van Blå Station is een comfortabele designstoel, die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. Voor bedrijfsrestaurant of vergaderruimte.

Bekijk dit meubel

Bla Station Bimbo

Bimbo van het gerenommeerde Blå Station is een praktische stapelbare zitkruk met een hoogwaardig en prijswinnend design van ontwerper Peter Brandt.

Bekijk dit meubel

RBM Ana

De Ana van het Deense kwaliteitsmerk RBM (onderdeel van SB Seating) is een betaalbare multifunctionele kantinestoel, die in vijf kleuren leverbaar is.

Bekijk dit meubel

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.