Kastel Koppa

Kastel Koppa
  • Koppa fauteuil van designmerk Kastel
  • Comfortabele zit en strak Italiaans design
  • In vele ruimtes toepasbaar
  • Vele kleuren en uitvoeringsmogelijkheden

Comfortabele loungestoel met Italiaans design

De Koppa van Kastel is een comfortabele loungestoel, die gezien mag worden. Het Italiaanse design geeft de Koppa fauteuil een modern en uitnodigend uiterlijk. Zeer geschikt voor de moderne wacht- of ontvangstruimte. Maar ook geschikt voor een directiekamer of lounge omgeving. De Kastel Koppa fauteuil is met verschillende onderstellen en in zeer veel stoffen en stofkleuren leverbaar. Ook in een lederen uitvoering verkrijgbaar.

Afbeeldingen, sfeerfoto's en details

Kastel Koppa afbeelding 1
Kastel Koppa afbeelding 2
Kastel Koppa afbeelding 3
Kastel Koppa afbeelding 4
Kastel Koppa afbeelding 5
Kastel Koppa afbeelding 6
Kastel Koppa afbeelding 7

Meer over de Kastel Koppa

De stijlvolle voet is leverbaar in een viertal uitvoeringen. De platte ronde voet heeft een diameter van 580 mm. en is vervaardigd van roestvrij staal. De vierpootskruisvoet uitvoeringen zijn leverbaar met een verchroomde of aluminium afwerking. Tot slot kunt u de Kastel Koppa ook met een stalen vierpootsframe, dat afgewerkt is met een aluminiumkleurige lak.

De comfortabele bekleding van het frame en van het zitkussen is in één stijlvolle kleur te verkrijgen, maar optioneel kunt u twee kleuren kiezen voor de afwerking. Zo kan u de Koppa altijd zoveel mogelijk naar uw wensen en natuurlijk uw bestaande inrichting aanpassen.

Ook interessant om te bekijken

Bla Station Dunder

De modulaire serie Dunder heeft een hoog designgehalte gebaseerd op de vorm en functie van kussens. Als fauteuil of als bank leverbaar.

Bekijk dit meubel

Bla Station Oppo

Het organische design van model Oppo van Blå Station geeft iedere ruimte een eigentijdse persoonlijkheid en nodigt direct uit tot ontspannen zitten.

Bekijk dit meubel

Bla Station Dundra S70

De Dundra van Blå Station is een comfortabele designstoel, die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. Voor bedrijfsrestaurant of vergaderruimte.

Bekijk dit meubel

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.