Multifunctionele stoelen

Collectie

Kastel Kicca

Kicca is een multifunctionele stoel waarmee u - door de vele uitvoeringsmogelijkheden - iedere ruimte zowel stijlvol als functioneel kunt inrichten.

Bekijk dit meubel

Kastel Krizia

De Kastel Krizia is een vrolijke designstoel met een ronde vormgeving. Multifunctionele inzetbaarheid dankzij diverse leverbare onderstellen.

Bekijk dit meubel

Bla Station Sting

Deze 100% recyclebare, koppelbare en stapelbare multifunctionele designstoel is overladen met prijzen en voldoet aan de strengste Noorse milieueisen.

Bekijk dit meubel

Bla Station Bimbo

Bimbo van het gerenommeerde Blå Station is een praktische stapelbare zitkruk met een hoogwaardig en prijswinnend design van ontwerper Peter Brandt.

Bekijk dit meubel

Kastel Kalea

De Kalea van het Italiaanse Kastel is één van de populairste en veelzijdigste multifunctionele designstoelen, die wij in ons assortiment voeren.

Bekijk dit meubel

Bla Station Chair 69

Deze prijswinnende Chair 69 designstoel van Blå Station is volledig schroef vervaardigd met een unieke creatieve visie op design en wetenschap.

Bekijk dit meubel

Bla Station Dundra S70

De Dundra van Blå Station is een comfortabele designstoel, die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. Voor bedrijfsrestaurant of vergaderruimte.

Bekijk dit meubel

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.