Robberechts

Robberechts
  • Specialist in stalen kantoormeubels
  • Hoogste kwaliteit tegen scherpste prijs
  • Modern strak design

De specialist in het produceren van stalen kasten en bureau's

Opgericht in 1880 kan het Belgische Robberechts met recht stellen, dat het een oude rot in het vak is. Robberechts is een specialist in het produceren van stalen kantoormeubels, waaronder bureau's, brandkasten en roldeurkasten. Door hun jarenlange ervaring in de staalverwerking, is Robberechts in staat om een breed scala aan kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Onze Robberechts collectie

Robberechts Cube

De stijlvolle en solide Cube roldeurkast van Robberechts is een veelzijdige duurzame stalen archiefkast die in vele kleuren en maten leverbaar is.

Bekijk dit meubel

Robberechts Twinn

De stijlvolle Twinn schuifdeurkasten van Robberechts zijn voor archiveringsdoeleinden, als akoestische oplossing en als room divider inzetbaar.

Bekijk dit meubel

Robberechts Project Line

De ladeblokken uit de Project Line reeks van Robberechts staan garant voor één van de scherpste prijs/kwaliteit verhoudingen in de branche!

Bekijk dit meubel

Robberechts System T

Robberechts levert met System T wederom een herkenbaar bureauprogramma af: kwalitatief hoogwaardig, functioneel en toepasbaar in vrijwel ieder interie

Bekijk dit meubel

Robberechts TS3

Robberechts bewijst met het TS3 zit/sta bureau dat het hoge kwaliteit en vormgeving met oog voor detail op prima wijze weet te integreren in één meube

Bekijk dit meubel

Robberechts Connex P4 Z

Het Connex P4 Z bureau van Robberechts is een strak vormgegeven, functionele en hoogteverstelbare O-poot of 4-poots werkplek met zwevend bureaublad.

Bekijk dit meubel

Robberechts Connex VGT

Robberechts levert met de Connex VGT klaptafel een zeer functionele, fraaie en robuuste oplossing voor een multifunctionele werkomgeving.

Bekijk dit meubel

Robberechts S-box

S-box van Robberechts is een zeer betaalbare (akoestische) stalen schuifdeurkast. Kwalitatief hoogwaardig, fraai vormgegeven en zeer functioneel.

Bekijk dit meubel

Meer over dit merk

Duurzame stalen kantoormeubels

De meubels zijn stuk voor stuk duurzaam en zeer solide welke vervaardigd zijn voor een langdurig gebruik. De kantoormeubelen voldoen aan de strenge Europese normen, afgegeven door het gerenommeerde onafhankelijke keuringsinstituut TÜV. Tevens zijn de producten van Robberechts voor het overgrote deel 100% recyclebaar door het gebruik van staal en kunststof, waarbij de kunststof elementen gemaakt zijn van thermoplast, dat smelt bij verhitting en dus recyclebaar is.

Dat kwaliteit hand in hand gaat met duurzaamheid, bewijst Robberechts iedere dag!

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.