Over ons

Wij zijn NU Inrichten

Al sinds 1999 promoten wij, NU Inrichten, het zit/sta bureau als een must have voor een gezonde werkomgeving. Nu is gebleken dat teveel zitten wel heel erg ongezond is, komt de zit/sta werkplek meer en meer in beeld als één van de oplossingen om teveel zitten tegen te gaan. Dit heeft ertoe geleid, dat het aanbod van zit/sta werkplekken fors is gestegen. De kwaliteit van een dergelijke werkplek wordt door meer factoren bepaald dan bij een conventioneel bureau.

Het mechaniek, waarmee de tafel in hoogte kan worden versteld, is bijvoorbeeld een belangrijke factor. Loopt dit soepel, snel en geruisloos? Vragen om rekening mee te houden. Ook de constructie van het onderstel verdient aandacht omdat een stabiel bureau (zeker op stahoogte) een voorwaarde is om prettig te kunnen werken. Voor ons voldoende aanleiding om een website te wijden aan zit/sta oplossingen om u als geïnteresseerde enigszins wegwijs te maken op dit gebied.

Onze projectstudio staat vol innovatieve ergonomische oplossingen
Work hard
Wij hebben een uitgesproken visie op gezond werken

Onze visie

Wij zijn al jaren groot voorstander van zit/sta werken, waar wij door onze talrijke contacten met Scandinavische fabrikanten al vroeg mee in aanraking zijn gekomen. Gelukkig beginnen de grote voordelen van deze actieve manier van werken - en daartegenover de grote nadelen van te lang zitten - hier steeds meer door te dringen. In onze visie heeft iedereen recht op een gezonde werkplek en is écht gezond werken alleen maar mogelijk door actief af te wisselen door te staan en actief te zitten.

Onze projectstudio is een belevenis

Inspirerende projectstudio

Onze zit/sta tafels komen pas echt tot leven in onze projectstudio in hartje historisch Delfshaven, Rotterdam. Hier kunt u zelf zien hoe mooi het design is van onze Holmris bureaus en hoe hoog het afwerkingsniveau is van onze zeer betaalbare SiS Ergo frames. Daarnaast laten wij u graag kennismaken met onze vele verschillende ergonomische stoelen en de rest van onze verrassende collectie aan kantoormeubels.

Meer over onze projectstudio

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.