Websites

KantoormeubelWijzer

U bevindt zich nu op onze KantoormeubelWijzer website, waar wij onze uitgebreide en uitgebalanceerde collectie kantoormeubels vindt. Wij hebben ons assortiment geselecteerd met oog voor design en hart voor ergonomie. Op deze manier kunt u bij ons altijd op meerdere vlakken tegelijk slagen, een stijlvolle inrichting met gezonde ergonomische aspecten.

ZitStaWijzer

Op ZitStaWijzer vindt u onze gespecialiseerde collectie aan zit/sta bureaus. Zit/sta symboliseert voor ons de nieuwe ergonomie, waarbij er eindelijk gebroken kan worden met de starre cijfermatige visie van de oude ergonomie. Laat u verrassen door de veelvoud aan modellen en haalbaarheid van zit/sta integratie voor ieder budget.

Bezoek ZitStaWijzer

BureaustoelWijzer

Op BureaustoelWijzer presenteren wij onze uitgebreide collectie bureaustoelen in alle soorten en maten. Van ergonomische krukken, kniestoelen en balansstoelen tot designstoelen, werkstoelen en luxe directiestoelen. U vindt het allemaal op BureaustoelWijzer. Alleen maar A-merken met een lange garantieperiode en een betrouwbare reputatie komen in aanmerking voor een plek in ons assortiment. Het zwaartepunt van de website ligt op ergonomische bureaustoelen en krukken, die een ideale partner vormen voor uw zit/sta bureau.

Bezoek BureaustoelWijzer

Bent u op zoek naar een partner voor uw online ambities?

Onze meubelactiviteiten voeren wij uit onder onze werknaam NU Inrichten, maar onder onze bedrijfsnaam NU Concepts werken wij aan websites en webapplicaties voor onze klanten. Vindt u onze Wijzer websites interessant en zou u graag willen weten welke mogelijkheden er zijn om ons platform voor uw organisatie in te zetten? Wilt u graag uw assortiment online aan gaan bieden of uw huidige webshop een modernisering willen geven? Heeft u een mooie website, maar valt het bezoek ervan tegen en scoort u niet goed genoeg in de Google resultaten? Neem dan gerust even contact met ons op en kom vrijblijvend een keer langs voor een brainstormsessie onder het genot van goede koffie.

Bezoek NU Concepts

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.