Referenties

Praktijkervaringen met onze meubelcollectie

We hebben al veel tevreden klanten mogen helpen met het realiseren van hun ideale kantoorinrichting of designwensen voor thuis. Samen met onze partners hebben wij de totaalinrichting gerealiseerd en de onderstaande projecten willen wij graag even kort aan u presenteren.

Enginear, Reeuwijk

Naast dat Enginear duidelijk gekozen heeft voor de nieuwe ergonomie, hebben ze ook aangegeven een bepaalde stijl op kantoor na te streven. Het ergonomische aspect is ingevuld met zit/sta duo-werkplekken in combinatie met een aantal dynamische balanskrukken van ONGO en een aantal sportieve Deskbikes.

De lounge en meeting aspecten van de werkomgeving zijn ingevuld met de stijlvolle DeBerenn Cara banken. Naast een prettige en comfortabele zitervaring hebben deze banken tevens een akoestische functie. De meeting functie wordt daarmee een stuk aangenamer, omdat er minder storing van buitenaf wordt ervaren.

Referentie: Enginear, Reeuwijk

BePO, Culemborg

BePO heeft gekozen voor een combinatie van klassieke werkplekken met modern designmeubilair voor meetings. De hoogte-instelbare werkplekken zijn handige tegenover elkaar geplaatste hoekbureaus in een stijlvolle lichte uitstraling dankzij het witte vierpootsframe en licht eiken werkblad.

Qua zitoplossing is gekozen voor de dynamiek van Varier Variable kniestoelen. Actief werken met een gezonde natuurlijke zithouding dankzij het innovatieve design voor deze stoelen. Het ontmoeten gedeelte wordt gevormd door een intiem speels ronde tafel met vier vrolijke DeBerenn designstoelen eromheen.

Referentie: BePO, Culemborg

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.