Voor architecten

Bent u een architect?

Bent u architect en zoekt u een professionele partner om uw project mee te realiseren? Bij NU Inrichten werken wij graag samen met architecten. Waarom? Omdat wij geloven dat de totstandkoming van een geslaagd interieur een optelsom is van de specifieke kwaliteiten van alle bij het project betrokken partijen. Een architect staat voor creativiteit, innovatiedrang en knowhow op het gebied van ontwikkeling en ontwerp van interieurconcepten. Wij denken in dit ontwikkelingsproces graag mee.

Inspirerende projectstudio

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij een groot aantal fabrikanten die met hun oplossingen een rol kunnen spelen bij de daadwerkelijke invulling van het ontwerp van de architect. Met onze expertise zorgen wij er in ieder geval voor dat interieurontwerpen werkelijkheid worden. Een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat, binnen de afgesproken termijn opgeleverd en altijd in de juiste "look and feel". Zoals de architect het heeft bedacht én de verwachtingen van de klant overtreffend. Wij nodigen u graag uit in onze projectstudio in Rotterdam (Delfshaven) of brengen u een bezoek om kennis te maken.

Projectstudio met veel eye-candy

Altijd de juiste stof, kleur en materiaal

NU Inrichten voert een zeer uitgebreide collectie met projectmeubilair, verlichting en stofferingen van vele gerenommeerde merken. Binnen ons professionele partnernetwerk zijn alle disciplines vertegenwoordigd die nodig zijn om een interieurontwerp soepel en tijdig te realiseren. Wij bieden oplossingen voor vrijwel ieder budget waarbij aan kwaliteit nimmer wordt getornd.

Vele stoffen, kleuren en materialen staan tot uw beschikking
Ergonomie en design kunnen hand in hand gaan

Ergonomie kan ook mooi zijn

Wij hebben net als u oog voor design, maar we ons hart klopt voor ergonomie. Maar ergonomisch staat al lang niet meer gelijk aan saai en grijs. Dat ergonomische stoelen en bureaus ook designprijzen kunnen winnen, is geen uitzondering meer.

Lees onze visie op ergonomie

Onze projectstudio is een belevenis

Blijf op de hoogte!

Het is leuk en leerzaam om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en meubels op het gebied van kantoorinrichting. Design en ergonomie zijn continu in beweging en gaan soms zelfs hand in hand. Blijf op de hoogte van alles en volg ons via social media en via ons blog op deze website. Volg de markt vanuit de voorhoede!

Het laatste nieuws in ons blog

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.