Montage

Voor grote en kleine projecten

Wij werken al jarenlang nauw samen met onze montagepartner Kramer Project Service (KPS) in Barendrecht. KPS werkt louter met een team van professionele en ervaren monteurs. Niet voor niets is KPS voor de Benelux de preferred montagepartner van de grootste kantoormeubelfabrikant ter wereld.

Of het nu om een levering plus montage van één werkplek of van een totaalinrichting gaat: het wordt altijd soepel en professional afgehandeld en opgeleverd.

Kramer Project Service is onze premium partner

Professioneel gemonteerd

Een voordeel van de samenwerking met KPS is ook dat wij zeker weten dat het meubilair écht goed wordt gemonteerd en geplaatst. Alles staat daar waar het volgens ontwerp moet staan, maar ook voorkomt het instabiliteit van bureaus, het garandeert perfect gestelde kasten etc.

Dient de levering van meubilair te worden uitgesteld of dient het juist op afroep te worden geleverd? In het magazijn van 1.500m2 slaan wij al het projectmeubilair op totdat het geleverd dient te worden. Bovenstaande laat zien dat NU Inrichten ook deze discipline professioneel heeft georganiseerd.

Professioneel magazijn en logistieke dienstverlening

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.