Nieuwe ergonomie

Onze visie op de huidige en de nieuwe ergonomie

Ergonomie in een werkomgeving wordt steeds belangrijker. Zo belangrijk zelfs dat tegenwoordig helaas vrijwel alles het predikaat "ergonomisch" heeft. En dit maakt het er voor velen die oprecht geïnteresseerd zijn in een gezonde dynamische werkomgeving niet eenvoudiger op. Een definitie:

Ergonomie streeft naar het zodanig ontwerpen van gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken dat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen wordt bevorderd.

Ook voor een werkomgeving is het van belang dat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen wordt bevorderd.

Hard werken lukt beter met goede ergonomische ondersteuning

Meer welzijn en productiviteit

NU Inrichten staat voor inspirerende interieurs én voor een gezonde werkomgeving. Wij zien dat meubilair dat mensen in staat stelt om hun eigen comfort te bepalen en om op natuurlijke wijze te bewegen een zeer positieve bijdrage levert aan het welzijn op de werkplek. Diverse internationale onderzoeken hebben uitgewezen dat hierdoor ziekteverzuim en verloop van personeel afneemt én dat productiviteit en tevredenheid over het werk (job satisfaction) juist toeneemt. Een goede zitoplossing én een zit/sta werkplek zijn in deze tijd - waarin teveel zitten het nieuwe roken wordt genoemd - onontbeerlijk.

Nieuwe ergonomie voor meer welzijn en productiviteit

NU Inrichten hecht enorm veel belang aan échte ergonomie (wij noemen het liever "nieuwe ergonomie") op de werkplek. Zo veel zelfs dat wij er twee thema-websites aan hebben gewijd: bureaustoelwijzer.nl en zitstawijzer.nl. Bent u geïnteresseerd in serieuze ergonomische oplossingen voor uw eigen werkomgeving? Bezoek deze twee websites dan eens.

ZitStaWijzer BureaustoelWijzer

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier hiernaast.